Zadávání denního menu jde zvládnout na jednom místě a bez zbytečných starostí

Zadávání denního menu jde zvládnout na jednom místě a bez zbytečných starostí

Jan Uhl

Jan Uhl

Obědová nabídka, denní menu nebo zkrátka jen "meníčka". Ať už je nazveme jakkoli, najdeme je v nabídce téměř každé restaurace.

Pro restauratéry je s denním menu spojena jedna nepříjemná starost. Tím, že je nabídka platná pouze v daný den (respektive týden), je nutné ji pravidelně aktualizovat.

Denní menu stačí zadat do jednoho systému

XML exporty pro online portály

V Česku existuje několik portálů, které nabídky restaurací sdružují. Patří mezi ně například menicka.cz nebo portál menucesko.cz, který se pomocí dalších domén specializuje na velká města v ČR.

Pokud na nich restaurace chce mít svou denní nabídkou vystavenou, znamená to pro většinu podniků každý týden to stejné - přihlásit se a svou aktuální nabídku zadat. Pro každý portál zvlášť a v jiném rozhraní. Prostor pro chyby je velký. Nabídka se snadno zapomene vyplnit, dochází k překlepům, chybám v ceně nebo k prohození celého dne.

Věděli jste, že zadávání nabídky na online portály lze vyřešit i automatizovaně? Wistro nabízí tzv. datové můstky (XML exporty), díky kterým se již nebudete muset každý týden do portálů přihlašovat a vše manuálně přepisovat. Vaši nabídku stačí zadat jednou a zobrazí se jak na vašem webu, tak na dalších online portálech.

Tiskové PDF přímo na stůl

Zjednodušit je možné i offline svět. Wistro pro vás dokáže vygenerovat tiskové PDF.

Databáze vlastních jídel

Vypisovat gramáže, názvy jídel, ceny a alergeny pořád dokola nebaví nikoho. Vytvořte si databázi vlastních jídel a zadávejte je díky tomu mnohem rychleji. Ze seznamu jídel si tak stačí jen vybrat a vše se samo doplní.

Zobrazení na webu restaurace

Když se to všechno sečte, je zobrazení na vlastním webu už jen takový bonus. I zde však restaurace někdy chybují. Nabídka pro aktuální den by měla být dobře viditelná a ideálně označená, že se jedná o dnešní den. Dejte návštěvníkům snadnou možnost prohlédnout si i celý zbytek týdne. A nekomplikujte jim to neaktuálními informacemi. Ve středu už nabídka z pondělí a úterý nemá na webu zkrátka co dělat.


Pojďme si vyzkoušet spolupráci!

Stránky pro vás vytvoříme, naplníme a spustíme.

Chci ukázku zdarma

Wistro

Webové stránky navržené pro restaurace.

Stránky pro restaurace

Sledujte nás

Ať už máte malou kavárnu nebo síť restaurací...

...postaráme se o to, aby vaše online prezentace fungovala na jedničku.